Αρχική Σελίδα

Οι διαιτολόγοι εν δράση αποτελούν μία ομάδα διαιτολόγων με όραμα που βασικό στόχο και σκοπό έχουν την εξύψωση του επαγγέλματος του διαιτολόγου, την κατοχύρωση της θέσης των διαιτολόγου στην Ελληνική Κοινωνία και στο Ελληνικό Κράτος ΑΛΛΑ και η Διασφάλιση του πτυχιούχου Διαιτολόγου - Διατροφολόγου Ανωτάτης Εκπαίδευσης (Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής κατεύθυνσης) από άλλους που οδεύουν να εμπλακούν στα επαγγελματικά μας δικαιώματα.


Μέσα από αυτή την ιστοθέση οι επαγγελματίες διαιτολόγοι αλλά και οι φοιτητές των τμημάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης διατροφής και διαιτολογίας θα μπορούν να μάθουν οτιδήποτε έχει να κάνει με το κλάδο αυτό.

Η συντακτική ομάδα των «Διαιτολόγων ….. εν δράση» θα σας ενημερώνει για ότι μαθαίνουμε που αφορά το κλάδο αυτό.

Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2013

Η προαγωγή της υγείας μέσω της διατροφής


Έντονο το ενδιαφέρον των επιστημόνων για την προαγωγή της υγείας μέσω της διατροφής.
Ως επιστήμονες διαιτολόγοι, χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η επιστημονική κοινότητα ασχολείται με την επιστήμη της διατροφής και το πώς, μέσω αυτής, θα προαχθεί η υγεία των ανθρώπων.
Αυτό αποδεικνύει και το πόσο σημαντική επιστήμη επιλέξαμε να ακολουθήσουμε.

Προς αυτή την κατεύθυνση κινείται και το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, που πρόσφατα μέσω του Προεδρικού Διατάγματος 80 (ΦΕΚ119/τ.Β/28.5.13) το τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων μετονομάστηκε σε τμήμα επιστήμης τροφίμων και διατροφής του ανθρώπου αλλά και πρίν την μετονομασία του ασχολήθηκε έντονα με την διατροφή.


Ολόκληρη την απόφαση μπορείτε να την δείτε εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου