Αρχική Σελίδα

Οι διαιτολόγοι εν δράση αποτελούν μία ομάδα διαιτολόγων με όραμα που βασικό στόχο και σκοπό έχουν την εξύψωση του επαγγέλματος του διαιτολόγου, την κατοχύρωση της θέσης των διαιτολόγου στην Ελληνική Κοινωνία και στο Ελληνικό Κράτος ΑΛΛΑ και η Διασφάλιση του πτυχιούχου Διαιτολόγου - Διατροφολόγου Ανωτάτης Εκπαίδευσης (Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής κατεύθυνσης) από άλλους που οδεύουν να εμπλακούν στα επαγγελματικά μας δικαιώματα.


Μέσα από αυτή την ιστοθέση οι επαγγελματίες διαιτολόγοι αλλά και οι φοιτητές των τμημάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης διατροφής και διαιτολογίας θα μπορούν να μάθουν οτιδήποτε έχει να κάνει με το κλάδο αυτό.

Η συντακτική ομάδα των «Διαιτολόγων ….. εν δράση» θα σας ενημερώνει για ότι μαθαίνουμε που αφορά το κλάδο αυτό.

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Μία πολύ ωραία έρευνα που αξίζει να συμμετέχετε


Μέχρι 30/9/13 η προθεσμία να προλάβετε να συμμετέχετε σε έρευνα όπου παρέχετε
- Δωρεάν Παρακολούθηση σε Διαιτολογικό Γραφείο ή
- Εξ΄αποστάσεως μέσω Internet

Σημαντικό να γνωρίζετε ότι πρέπει να έχετε παιδί 8-12 ετών.


Θα ήταν και ιδιαίτερα σημαντικό να γνωρίζουν οι πολίτες, σε ποια περιοχή είναι το διαιτολογικό γραφείο, και το όνομα του/των διαιτολόγων που συνεργάζονται με αυτό, ώστε αν είναι κάπου κοντά να έρθουν και να μην χρειάζεται να έχουν ηλεκτρονικό υπολογιστή στο σπίτι.

Χαιρόμαστε που το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, είναι δίπλα σε τέτοιες ενέργειες.

Αλλά χαιρόμαστε και ιδιαίτερα που δίπλα στην προσπάθεια αυτή είναι και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων - Διατροφολόγων.
Δείτε την ανακοίνωση εδώ

(Η αλήθεια είναι ότι μας έκανε εντύπωση που δεν είδαμε πουθενά το Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας και Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθήνων)








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου